Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Eva - 10 februari 2009 09:32


Ha, där fick jag för att jag var så kaxig!


När jag stod i duschen efter frukosten igår, drabbades jag av både yrsel och illamående. Jag kröp ur duschen, blöt och riktigt eländig. Jag kravlade mig uppför trapporna till sovrummet för att få tag på en anti-illa-mående-tablett. Halkade ner på de blankslitna trappstegen och la mig till ro och bara kved på badrumsmattan. (Tur att det var nystädat!)

Så nu ska jag inte vara så stor i orden, om hur förträffligt jag mår hela tiden. Dessutom låter det bättre än vad det är när jag berättar om allt jag gör här hemma. Efter att ha tömt diskmaskinen, så vilar jag faktiskt en halvtimme. Så skulle man ha det på jobbet också. Vila en halvtimme, efter varje lektion. Fast en halvtimme kanske inte räcker då? En timme blir bättre. Synd om schemaläggaren bara! Jag ska ju på medarbetarsamtal på jobbet i nästa vecka. Jag kanske ska ta upp det då?

 

Igår anmälde jag M till en friluftsdag i Romme, som ligger i Dalarna. Eftersom jag jobbar i skolan så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Egentligen får inte skolorna ta betalt av föräldrarna för den här typen av resor. Och det är ju naturligtvis frivilligt och det finns gratis alternativ. Men bara möjligheten gör ju att segregeringen mellan de som har råd och de som aldrig har råd ökar. Vi råkar ju för tillfället ha den underbara möjligheten att kunna säga JA. Men för dem som aldrig kan, hur känns det? Jag kommer ihåg när hela min gymnasieklass åkte till London, alla utom jag och kanske någon till, för jag hade inga pengar. Det kändes inte bra.

 

Jaja, nu ska hon få åka i alla fall och jag hoppas att hon inte bryter några ben. Det är ju bara andra gången i sitt lilla liv som hon ska stå på ett par slalomskidor. Men nästa år ska hon och jag åka på tjejhelg i fjällen. P har åkt och fiskat med mig och Kerstin tre somrar på raken, så det är väl bara rättvist att M får åka skidor med mig?

 

Förresten! Det tog bara min händige make 1 timme och 15 minuter att byta avgassystem i söndags. Visst är han duktig? Men sen blev han så trött att inget mer blev gjort den dagen. Ingen hylla heller alltså…

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards